onze showroom

Een belevingsruimte die zijn gelijke niet kent

De in Geleen gelegen designshowroom biedt een aaneenschakeling van wow-momenten. Een heerlijke mix van verrassing, warmte en luxe. Een droomwereld die je van de ene in de andere verbazing laat vallen.

een ware beleving

Een aaneenschakeling van wow-momenten

De in Geleen gelegen designshowroom biedt een heerlijke mix van verrassing, warmte en luxe. Een droomwereld die je van de ene in de andere verbazing laat vallen.

Een zinnenprikkelende ervaring die al start bij de entree. Heerlijke geuren komen je tegemoet en zorgen voor een verleidelijke kennismaking.

Plan gratis een afspraak
een warm welkom

Laat je verrassen

Een zinnenprikkelende ervaring die al start bij de entree. Heerlijke geuren komen je tegemoet en zorgen voor een verleidelijke kennismaking.

De hartelijke ontvangst, de sfeerverhogende haardpartij, de oogstrelende en verrassende inrichting en de relaxte sfeer dragen bij aan het warme gevoel dat zich meester van je maakt als je op ontdekkingstocht gaat langs de adembenemende en unieke opstellingen van designkeukens.

De Keukenzinnig-familie
showroomkeukens

Deze showroomkeukens zoeken een nieuwe eigenaar

Alle showroomkeukens

De Keukenzinnig-
familie

Samen met zijn enthousiaste team van medewerkers gaat Raymond Engelbertink elke dag vol passie voor het allerhoogste resultaat en een grote glimlach op de gezichten van zijn klanten. Beloofd.

U bent van harte welkom!

Elke klant verdient én krijgt de volledige aandacht van Raymond Engelbertink en zijn enthousiaste team van vakmensen. Plan nu vrijblijvend een afspraak met een van onze interieurarchitecten.

Plan gratis een afspraak