Maretti lighting

Innovatief en creatief lichtdesign

Met een innovatieve visie op verlichting, spectaculaire ontwerpen en de productie van maatwerk is het de lichtarchitectuur van Maretti Lighting die interieurprojecten naar een hoger niveau tilt als het gaat om originaliteit, sfeer en technische mogelijkheden.

Meer dan alleen keukens

Licht en sfeermaker

Elk interieur is een persoonlijke mix van stijlen, waarin verlichting in belangrijke mate de sfeer bepaalt en van een huis een thuis maakt. Maretti Lighting verzorgt meer dan alleen licht. Mooi en uniek design maken onze verlichtingsarmaturen tot een wezenlijk onderdeel van het interieurontwerp. Met functionele basisverlichting, accentverlichting en sfeervolle eyecatchers wordt een lichtplan opgebouwd, zodat elk aspect van het interieur de aandacht krijgt die het verdient.

Exclusief design

Nederlands meest toonaangevende interieurdesigners laten hun verlichtingsontwerpen door ons produceren. Deze stijlvolle designarmaturen van hoogwaardige kwaliteit zijn trendsettend, tijdloos en origineel en geven een interieur een eigen identiteit. Deze exclusieve verlichtingsontwerpen worden vaak uitgebreid tot complete collecties en zijn een waardevol onderdeel van ons assortiment.

Eigen ontwerpteam

Maar ook dankzij innovatieve creaties uit onze eigen designstudio kunnen wij de wensen en persoonlijke smaak van onze klanten vertalen in originele designverlichting, naadloos aansluitend op en in perfecte harmonie met het interieur.

Altijd een unieke lichtbeleving

Daarin ligt ook de grootste kracht van Maretti Lighting; met maatwerk, altijd denkend vanuit de klant en in hechte samenwerking met ontwerpers, architecten en andere interieurspecialisten, wordt de perfecte synergie gecreëerd in styling, architectuur en verlichting. Met een superieure interieurbeleving als resultaat!

Totaalconcept

Maretti Lighting heeft alles onder één dak: kantoor, ontwerpstudio, showrooms, technische afdeling, productie, magazijn, lichttheater en distributie en biedt daarmee een totaalconcept voor elk project. We presenteren onze collectie en een scala aan toepassingsmogelijkheden van verlichting in diverse boardrooms, elk ingericht door een bekende designer in diens eigen stijl en sfeer. Ons pand is een toonbeeld van innovatief en creatief design en biedt een schat aan inspiratie.

Het kan dus nóg creatiever en unieker.

Samen met zijn enthousiaste team van medewerkers gaat Raymond Engelbertink elke dag vol passie voor het allerhoogste resultaat en een grote glimlach op de gezichten van zijn klanten. Beloofd.

U bent van harte welkom

Elke klant verdient én krijgt de volledige aandacht van Raymond Engelbertink en zijn enthousiaste team van vakmensen. Plan nu vrijblijvend een afspraak met een van onze interieurarchitecten.

Plan gratis een afspraak