onze producten

De beste kwaliteit is bij ons de standaard

Alles in jouw droomkeuken moet natuurlijk kloppen tot in het kleinste detail, ongeacht de prijs. Keukenzinnig garandeert de beste kwaliteit.

een aantal cijfers
25+
Merken in ons assortiment

En allemaal voldoen ze aan onze hoge kwaliteitseisen.

12000+
Keukenzinnige keukens in de Benelux

In de afgelopen drie decennia hebben
we al ruim 12000 keukens geplaatst.

9,3
Gemiddelde beoordeling

Elke klant verdient én krijgt de volledige aandacht van ons.

Ons oog voor detail is onderscheidend
Ons oog voor detail is onderscheidend
Ons oog voor detail is onderscheidend
Ons oog voor detail is onderscheidend
Ons oog voor detail is onderscheidend
Ons oog voor detail is onderscheidend
Ons oog voor detail is onderscheidend
exclusief bij keukenzinnig:

Snaidero keukens

Een goed ontwerp is tijdloos. Dit weet designbureau Pininfarina maar al te goed en zie het resultaat: ze ontwerpen prachtige, Italiaanse designkeukens van luxemerk Snaidero die in elke omgeving of periode adembenemend zijn. Het is dan ook niet gek dat grote merken als Ferrari, Rolls Royce en Fiat hun autodesigns over laten aan het wereldbekende bureau Pininfarina.

Daarom zijn wij ook zo trots dat we met Keukenzinnig hofleverancier zijn van Snaidero keukens.

Benieuwd hoe dit in uw woning eruit zou zien? Keukenzinnig laat u in de unieke showroom graag versteld staan.

Meer over Snaidero
Zwitserse perfectie bij u thuis:

VZUG Keukenapparatuur

De keukenapparaten van VZUG worden ontwikkeld en geproduceerd in het hart van Zwitserland. Ze staan vooral bekend om hun precisie, innovatie en kwaliteit die vandaag en in de toekomst gezinnen overal ter wereld inspireert. En dat is precies wat wij als toonaangevend Keukenbedrijf beogen.

Een passie voor het beste van het beste. De apparatuur is modern, betrouwbaar en van de allerhoogste kwaliteit. Het geheim? Alles zit hem in de details. Zwitserse precisie uitdragen. En net die passie voor de kleinste details, van de ontwikkeling en de productie van onze toestellen tot de installatie bij onze klanten thuis, is wat ons werk elke dag opnieuw kenmerkt.

Bezoek de showroom
Inbouw ovens en wijnkoeler van VZUG keukenapparatuur in een moderne keukenCombi stoomoven van VZUG in een moderne maatwerk keuken
Unieke interieurdecoratie

Capillo

Na een ondernemersreis van maar liefst 35 jaar, blijft mijn passie en uitdaging onverminderd sterk als eigenaar van Capillo Groencreaties. Mijn doel is nog steeds het creëren van betoverende interieurdecoraties en prachtige groencreaties in de buitenlucht. In mijn unieke tuinontwerpen en beplantingsplannen staat de focus altijd op kwaliteit en het vervullen van de wensen van mijn gewaardeerde klanten. Aarzel niet om via e-mail contact met ons op te nemen voor een persoonlijke afspraak op locatie of elders.Capillo is trots om een partner te zijn van Keukenzinnig in Geleen. Ontdek onze creaties en vakmanschap op de website, waar we met trots enkele prachtige foto's delen die de essentie van Capillo Groencreaties weerspiegelen. We kijken ernaar uit om samen met u een groene en sfeervolle wereld te creëren.

Plan een bezoek

U bent van harte welkom

Elke klant verdient én krijgt de volledige aandacht van Raymond Engelbertink en zijn enthousiaste team van vakmensen. Plan nu vrijblijvend een afspraak met een van onze keukendesigners.

Plan gratis een afspraak