totaalconcepten

Het kan dus nóg creatiever en unieker.

Keukenzinnig gaat verder dan het creëren van unieke designkeukens op maat. Met veel passie ontwerpen én realiseren Raymond Engelbertink en zijn vakbekwame team van specialisten woontotaalconcepten, waarbij jij als opdrachtgever volledig wordt ontzorgd.

Meer dan alleen keukens

Kloppend tot in het kleinste detail

Van plafonds tot vloeren. Van verlichting tot haarden en de meest bijzondere wand- en raamdecoratie. Creatief en hoogwaardig maatwerk dat jouw huis nog persoonlijker en meer bijzonder maakt. Keukenzinnig luistert naar je wensen en neemt je mee langs de vele mogelijkheden op het gebied van stijlvol, uniek en comfortabel wonen, coördineert het gehele traject, schakelt de beste vakmensen en monteurs in. Perfectie van A tot Z.

Een voorbeeld van een gerealiseerd totaalconcept

Eén geheel door het hele huis

Het in Zuid-Limburg gelegen Keukenzinnig loopt voor de trends uit en is een unieke speler in de keukenbranche en high-end interieurwereld. In de betoverende designshowroom in Geleen vind je het nieuwste van het nieuwste op het gebied van designkeukens en stijlvolle materialen en woonaccessoires.

Met veel liefde en passie tonen de specialisten de laatste trends en de vele (maatwerk)mogelijkheden. Samen met zijn enthousiaste team van medewerkers gaat Raymond Engelbertink elke dag vol passie voor het allerhoogste resultaat en een grote glimlach op de gezichten van zijn klanten.

Van A tot Z ontzorgen

Keukenzinnig ontneemt je het gehele proces van alle zorgen. Keukenzinnig regelt de vakmensen, bewaakt de planning en zorgt dat de samenwerking vlekkeloos verloopt. Ook de na-service is van hetzelfde hoge niveau. Beloofd.

Een gerealiseerd totaalconcept
Een gerealiseerd totaalconcept
Een gerealiseerd totaalconcept
Een gerealiseerd totaalconcept

Het kan dus nóg creatiever en unieker.

Samen met zijn enthousiaste team van medewerkers gaat Raymond Engelbertink elke dag vol passie voor het allerhoogste resultaat en een grote glimlach op de gezichten van zijn klanten. Beloofd.

U bent van harte welkom

Elke klant verdient én krijgt de volledige aandacht van Raymond Engelbertink en zijn enthousiaste team van vakmensen. Plan nu vrijblijvend een afspraak met een van onze interieurarchitecten.

Plan gratis een afspraak