keukenzinnig

Uniek, oogstrelend en verwarmend. Keukenzinnig zet de nieuwe toon op het gebied van oogstrelende designkeukens. In een belevingsruimte die zijn gelijke niet kent, toont de vermaarde keukenkunstenaar Raymond Engelbertink waartoe hij in staat is. De in Geleen gelegen designshowroom biedt een aaneenschakeling van wow-momenten. Een heerlijke mix van verrassing, warmte en luxe. Een droomwereld die je van de ene in de andere verbazing laat vallen.

Een bezoek brengen aan de showroom van Keukenzinnig is een ware beleving. Een zinnenprikkelende ervaring die al start bij de entree. Heerlijke geuren komen je tegemoet en zorgen voor een verleidelijke kennismaking. De hartelijke ontvangst, de sfeerverhogende haardpartij, de oogstrelende en verrassende inrichting en de relaxte sfeer dragen bij aan het warme gevoel dat zich meester van je maakt als je op ontdekkingstocht gaat langs de adembenemende en unieke opstellingen van designkeukens.

Op basis van kennis, ervaring, creativiteit en inlevingsvermogen verwezenlijkt Keukenzinnig dromen. Elke klant verdient én krijgt de volledige aandacht van Raymond Engelbertink en zijn enthousiaste team van vakmensen. Keukenzinnig ontwerpt zowel betaalbare designkeukens als zeer luxe keukens. Indien gewenst is bij Keukenzinnig the sky the limit.

Laat je verrassen, verwarmen en verleiden in de prachtige keukenshowroom van Keukenzinnig in Sittard-Geleen. Wees welkom.